Sunday, October 24, 2010

Title p0n pening gak!

Alhamdulillah..wassalamu a'la Nabiy..

Pening nk exam..tambah ag pening untuk kelas esok..perlu ke duduk kat barisan hadapan? Bagi aku tempat duduk belakang la tempat yang paling bleh fokus, jelas, tenang, damai, clear, xd gangguan dsbg.. (memangla tak dinafikan ada org yang dok blakang sebab nak tutup muka time tido, berborak, buat karya atas meja dsbg..)

Tapi bila Prof.Ezz cakap kne dok depan, aku serba salah antara kehendak seorang guru n keselesaan diri sendiri. Nak duduk skali dgn Ummu cm xnmpk whiteboard, nk dok depan xsuke sbb nnt nk bercakap. Waarrgghhh... ni la payahnya orang yang xreti dok depan. Agaknya mata da set utk fokus kt bnde yang jauh.. Neway, sekarang kne pilih, antara kne marah atau tak paham..dilemma lame ag..=(

7 comments:

  1. dok sebelah kte. msti best zu..he3

    ReplyDelete
  2. salam
    betul tu zu...kite stuju ngn zu..bg kite,kite lbih suke dok blakang cz bley fokus dsbg...rase mate ni lapang je tgk lcture hall..ble dk depan,rs cm terbatas..hua3..

    but it depend on each person la kn..hehe..

    ReplyDelete
  3. ' nk dok depan xsuke sbb nnt nk bercakap'...huhu..adekah duduk tepi kite y menyebbkn zu byk berckp??haha..

    ReplyDelete
  4. duk belakang..tgk lecturer tuh keciiiiik jek.. Ngap!!

    ReplyDelete
  5. dok sblah gugu? xblaja la jwbny..da la byk mulut;P
    bkn dok sblah trah je la, sume org pn same jek..
    Ngap??adakah begitu lapar ketika lec?? eh, lupe plak org tu..

    ReplyDelete
  6. it's ok la,,
    yg mane slesa,,
    tkpon, klas prof ezz je dok dpn,,
    tkot tk nmpk structure yg kecik2(sem dpan??)

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete